El proper dilluns arriba a la biblioteca de PLF l’exposició Traductores.

Traductores mostra la trajectòria de 12 dones traductores i escriptores catalanes. Així l´exposició fa una ullada històrica a una activitat considerada sovint subalterna com és la de la traducció de textos estrangers al català. Josep Maria Simon director de la biblioteca Enric Miralles, ens explica en que consisteix l’exposició que s’inaugura dilluns:

El recorregut de l´exposició segueix un ordre cronològic i, de cada escriptora que ha fet traduccions, es presenten les dades biogràfiques essencials, una mostra d´originals acompanyada de les traduccions, alguns textos introductoris a les seves versions i comentaris que han rebut. Aquesta és la segona exposició que mostra la biblioteca de PLF despres d’exhibir el mes de juliol l’exposició Armes sota control.

Aquesta nova exposició anomenada Traductores, començarà dilluns dia 1 i estarà vigent fins el proper dia 23 d’octubre.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics