La propera setmana començarà la 5a setmana de la gent gran.

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Es tracta d’una setmana repleta d’activitats especialment dirigides a la gent gran de PLF, organitzada per l’Area de Serveis socials de l’ajuntament de PLF amb el suport del servei de respir i pels casals d’avis de PLF i barri de St. Lluís.

Així de dilluns s’iniciarà aquesta 5a setmana de la gent gran amb un bingo regal a la fàbrica el Forroll de St Lluís, seu del casal de l’avi del barri, dimarts es farà una excursió a Figueres, per tal de visitar el museu Dalí i passar el dia a la capital de l’Alt Empordà. També dimarts hi haurà taller de ceràmica. Dimecres es farà una actuació de contes amb la presència d’alumnes de les escoles públiques del municipi, dijous hi haurà una xerrada informativa sobre com ens alimentem i divendres es farà una caminada cap al moli d’en Puigverd.

El cap de setmana també hi ha activitats programades, dissabte a St Lluís hi haurà actuacions de flamenc i diumenge a les 6 de la tarda es tancarà la setmana de la gent gran amb ball en viu, i un homenatge a les parelles que fan 50 anys de casats.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics