URGENT

Ahir el consistori de PLF va fer una visita a les obres d’Inditex.

Compartiu aquesta història
Una delegació de l’Ajuntament de PLF va visitar ahir a la tarda les obres que l’empresa gallega esta fent al nostre municipi per tal d’instal.lar un centre logístic de 80000m2.

La delegació encapçalada per l’alcalde de PLF, Valentí Agustí, la completaven els regidors a l’oposició Óscar Bermán del PP, Jordi Pedemonte d’ERC i Juan Andrés Osorio d’ICV EUA, i els tècnics municipals d’obres, com ingeniers i arquitectes. La delegació municipal es va reunir amb tècnics de l’obra d’Inditex i representants de l’empresa gallega per tal d’avaluar les obres de construcció que havien aixecat algunes protestes i dubtes medioambientals en l’últim ple municipal.

Segons Juan Andrés Osorio, la visita va ser positiva per tal de conèixer quin és el projecte i la cura medioambiental. Osorio assegura que tot i que el projecte sembla correcte, el seu grup municipal continuarà fent un seguiment exhaustiu a les obres, per tal que es compleixin els requeriments medioambientals.

Per la seva banda el líder d’ERC Jordi Pedemonte, assegura que el possible mal ja està fet i que a partir d’ara cal fer un seguiment de les obres per tal que no es desviïn del projecte aprovat.

El popular Oscar Bermán assegura que cal revisar de nou el pla general i comprovar que l’empresa el compleixi rigorosament. Bermán demana que cal deixar més clar alguns temes d’urbanització, per a que quedi clar que qualsevol imprevist l’assumeixi l’empresa Inditex.

Segons Bermán, els populars han demanat per instància els projectes d’impacte ambiental i de l’ACA, que en el ple passat asseguraven que no havien pogut veure encara.

L’alcalde de PLF Valentí Agustí, assegura que les obres s’estan duent a terme amb molta cura, tot i que reconeix haver detectat alguna irregularitat, que l’empresa s’ha compromés a solucionar.

En l’última sessió plenària, els regidors de l’oposició havien mostrat la seva desconfiança sobre les obres d’Inditex, motiu pel qual es va realitzar la visita oficial d’ahir a la tarda.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics