URGENT

Òscar Bermán del PP de PLF no va assistir a l’acte de Companys per que tenia una cita mèdica i demana no remenar la història

Compartiu aquesta història

El líder popular al nostre municipi assegura que li hagués fet il.lusió ser ahir a l’homenatge al president Lluís Companys, però que tenia cita mèdica, motiu pel qual no va poder assistir a l’acte. Ho ha dit avui a RP:

Bermán assegura, però que molt partits polítics utilitcen actes com el d’ahir per buscar la confrontació i demana no remenar la història. En clara referència a la llei de la memòria històrica, Bermán demana que es tinguin en compte altres polítiques com les de treball, i que no es busqui confrontar a la gent amb temes del passat, que segons ha dit, no aporten res de bo ni a uns ni altres.

En l’acte d’ahir al matí a PLF el líder d’ICV EUA, Juan Andrés Osorio va assegurar que caldria un homenatge per a tots aquells que van lluitar en favor de la democràcia juntament amb comapnys. De similar opinió es va mostrar Jordi Pedemonte d’ERC i Xavier Dalmau, de CIU, va qualificar d’il.legal el tribunal que va condemnar a Companys a mort l’any 1940.

Bermán va ser l’únic líder polític que ahir no va poder assistir als actes d’inauguració i homenatge al monument a Lluís Companys de PLF, uns actes que es van fder a les 8 del matí i van aplegar a una vintena de persones.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics