Òscar Bermán del PP de PLF no va assistir a l’acte de Companys per que tenia una cita mèdica i demana no remenar la història

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El líder popular al nostre municipi assegura que li hagués fet il.lusió ser ahir a l’homenatge al president Lluís Companys, però que tenia cita mèdica, motiu pel qual no va poder assistir a l’acte. Ho ha dit avui a RP:

Bermán assegura, però que molt partits polítics utilitcen actes com el d’ahir per buscar la confrontació i demana no remenar la història. En clara referència a la llei de la memòria històrica, Bermán demana que es tinguin en compte altres polítiques com les de treball, i que no es busqui confrontar a la gent amb temes del passat, que segons ha dit, no aporten res de bo ni a uns ni altres.

En l’acte d’ahir al matí a PLF el líder d’ICV EUA, Juan Andrés Osorio va assegurar que caldria un homenatge per a tots aquells que van lluitar en favor de la democràcia juntament amb comapnys. De similar opinió es va mostrar Jordi Pedemonte d’ERC i Xavier Dalmau, de CIU, va qualificar d’il.legal el tribunal que va condemnar a Companys a mort l’any 1940.

Bermán va ser l’únic líder polític que ahir no va poder assistir als actes d’inauguració i homenatge al monument a Lluís Companys de PLF, uns actes que es van fder a les 8 del matí i van aplegar a una vintena de persones.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics