URGENT

El regidor d’hisenda de PLF, Josep Ribas, assegura que el consistori ha presentat tots els comptes.

Compartiu aquesta història
Ahir us explicavem que la Sindicatura de Comptes havia fet públic l’informe corresponent a l’exercici del 2003. Una de les informacions que va destecar el síndic en la seva presentació parlamentrària va ser que el 24% dels municipis catalans van entregar tard ela documentació corresponent a aquell any.

El regidor d’hisenda del nostre municipi Josep Ribas, assegura avui que els comptes del consistori estan tots entregats, però reconeix que és possible que alguna vegada s’hagin entregat fora de termini, tot i que assegura que en aquests cas sempre ha estat amb una demora mínima, El que no enten Ribas és com és que ara es passa balanç dels comptes de fa 4 anys.

En l’última sessió plenària es van aprovar els comptes del 2006 per tal de presentar-los abans que acabi l’any, que és el termini donat per la Sindicatura de comptes.
El mateix Rigidor explica perque s’envien les dades economiques a la sindicatura.

El mateix Ribas assegura que els comptes s’eleboren amb experts i sota la supervisió d’una emresa que en fa l’auditoria.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics