URGENT

L’agrobotiga El Sindicat de PLF podria acollir productes de la Plana de Vic.

Compartiu aquesta història

Aquesta és una possibilitat que s’està estudiant arrel de la col.laboració que s’ha engegat entre les cooperatives de la Conca de la Tordera i de la Ploana de Vic. Ambdues cooperatives van obrir ahir una botiga conjunta a l’Ametlla del Vallés on es venen productes de les dues entitats.

La cooperativa agrícola de la Conca de la Tordera, que és la unió de les cooperatives de Blanes i Palafolls, aporta els productes agrícoles com verdures, o fruites, mentre que la de la Plana de Vic hi aporta productes carnics i formatges.

La Conca de la Tordera, té 5 botigues de venda directe dels seus productes, en diferents poblacions, com Tordera i Blanes, però la més gran, la del Sindicat de PLF, podria acollir aviat productes de la ccoperativa de la Plana de Vic. Primer però cal estudiar les reformes que caldria fer a l’antic sindicat del municipi, un edifici que es va comença en temps de la República i que es va acabar passada la Guerra Civil.

El Sindicat de PLF, Foto: palafolls.org

Ho ha explicat el president de la cooperativa de la Conca de la Tordera, Joan Grimal.

La possible incorporació de la cooperativa de la plana de Vic a la botiga del sindicat, està encara en fase d’estudi, i es faria després de les reformes .

Grimal creu que el producte cuidat i de qualitat té encara un public potencial, a qui va dirigida la botiga oberta ahir a l’Ametlla del Vallès i també les botigues de la cooperativa agrícola de la Conca de la Tordera.

La botiga de l’Ametlla del Vallès, de 300 m2, ofereix Carns, formatges, verdures, fruita, plats preparats i peix i es troba al centre comercial Sant Jordi de la població.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics