URGENT

Els mossos detenen l’ex jova de la parella assaltada aquests cap de setmana a Blanes.

Compartiu aquesta història
Uns desconeguts van esperar a la parella que tornés de sopar i els va amenaçar amb armes de foc per tal d’accedir a la vivenda.
Un cop a dins del domicili, els lladres van lligar l’home, van remenar la casa, van segrestat la dona i se la van endur amb el vehicle de la parella que estava aparcat al garatge de l’edifici.

Els mossos van ser avisats pels veïns de l’immoble que sentien a l’home demanar auxili, un cop els delinqüents van marxar amb la dona.
Un cop van entrara a la casa, els agents es van trobar l’home lligat de peus i mans. Després d’escoltar el relat de l’home els mossos van alertar a les unitats policials de Badalona, ja que es sospitava que els lladres podrien dirigir-se a una empresa que la parella té en aquesta ciutat.
Efectivament, els mossos van arrestar als 2 sospitosos al voltant de l’empresa que la parella tenia a Badalona i van rescatar la dona segrestada que es trobava al maleter.
Ahir diumenge però, els mossos van fer 2 detencions més; un home i una dona veïns de Cardedeu.
L’home l’han detingut quan intentava esbrinar la situació dels altres dos detinguts a la propia comissaria de Blanes. Quan ha estat descobert, davant dels indicis que el relacionaven amb els fets, ha estat detingut de forma immediata.Pel que fa l’altra persona detinguda, els mossos la van citar perquè es presentés a les dependències policials de Blanes. Un cop hi va anar va ser detinguda.
Segons el Diari de Girona, aquesta última noia, era l’exjove de la parella de Blanes, i l’home detingut al voltant de la comissaria era la seva actual parella. Un dels primers detinguts segons sembla és el germà d’aquests home.

Per tan els assaltants coneixien perfectament la família blanenca. Els detinguts, que no tenen antecedents, passaran durant els pròxims dies a disposició del Jutjat d’Instrucció en funcions de guàrdia de Blanes.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics