URGENT

Malgrat de Mar no deixarà connectar les aigües de ciutat Jardi a la seva xarxa de clavegueram, si no s’arregla una canonada.

Compartiu aquesta història

El consistori malgratenc continua assegurant que no permetrà que es connecti la xarxa de clavegueram de Ciutat Jardí al seu sistema de clavegueram, fins que no es canvii un tram de canonades que és molt estret i que no permet absorbir més cabal d’aigües.

Segons l’alcaldessa de Malgrat, Conxita Campoy, ara com ara el sistema ja és insuficient i quan hi ha accés d’aigua, el sistema de clavegueram de Malgrat es satura.

Campoy assegura que si no s’arregla aquesta canonada no permetrà que es connectin les aigües de Ciutat Jardí, fins que l’ACA, no canvii la canonada per fer-la de la capacitat optima per acollir les aiguües de PLF i Malgrat.

En referència a l’ACA, Campoy espera que doni una solució tan ràpida com presenta les propostes per salvar l’arbreda de Can Feliciano.

Ciutat Jardí està construïnt des de fa mesos les seves clavegueres. Les obres previstes, podrien finalitzar-se la primavera del 2008, però podrien quedar inservibles, si Malgrat no deixa connectar les dues xarxes, ja que les aigües de la urbanització de Ciutat Jardí, han d’arribar de moment a la decantadora de Pineda, passant per Malgrat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics