URGENT

L’ajuntament de Malgrat farà un DVD explicatiu comparant els dos projectes de l’ACA per la Riera.

Compartiu aquesta història
Segons ha pogut saber aquesta emissora, el govern de Malgrat de Mar, del PSC, està preparant un DVD explicatiu sobre els projectes que l’ACA té sobre la taula per a la Riera de la població. El primer, que ja s’estava executant i es va parar per pressió popular, i la proposta presentada la passada setmana.

El DVD recrearà com quedarà la riera si es duu a terme el primer projecte, pel que aposta l’equip de govern municipal, ja que com assegura la regidora de medi ambient de Malgrat ,Lluïsa Mérida, molta gent creu que l’espai verd de la riera desapareixerà, quan ,assegura, que això no és veritat.

El DVD, del que encara es desconeix si es repartirà casa per casa o se’n farà una exhibició pública, s’està elaborant en aquests moments, i es va encarregar, segons Mérida, abans que la Plataforma Salvem la Riera inicies la seva campanya informativa el passat dissabte.

El què ha assegurat Mérida és que la intenció del consistori amb el DVD és donar a conèixer a la població el seu parer sobre les dues realitats plantejades per l’ACA.

Mérida assegura que ahir a la reunió mantinguda entre els grups polítics de Malgrat no es va fer cap acostament de posicions, i ha avançat que el PSC malgratenc manté que el Bypass que contrempla la nova proposta de l’ACA , és una riera encoberta, i que per tan el PSC continua defensant el No a aquesta proposta.

El DVD està ara en fase de producció i la pròpia alcaldessa de Malgrat, Conxita Campoy és qui porta directament els aspectes d’aquesta iniciativa de l’Ajuntament de Malgrat de Mar.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics