La decisió sobre la Riera es prendrà en una nova reunió d’aquí a 15 dies

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
La reunió que avui s’ha fet a l’ajuntament de Malgrat amb els 17 regidors i membres de l’ACA, entre ells el seu director, Manel Hernández, ha acabat sense gaire acords. De fet la reunió ha sigut una sessió informativa i per resoldre dubtes dels regidors, pel que finalment s’ha acordat tornar a reunir-se d’aquí a 15 dies i valorar de nou les dues propostes.

Segons membres del consistori malgratenc, la propera reunió tindrà dues fases; la primera de nou amb tècnics del consistori i de l’ACA i una segona fase en la que els portaveus de les formacions polítiques de Malgrat i l’ACA acabaran de decidir quin dels dos projectes es fa finalment. Si no hi ha consens, serà l’ACA qui determinarà quin dels dos projectes es farà finalment de forma unilateral.

NOTA
Hores després de publicar aquesta informació, l’ACA ha enviat el següent comunicat a la redacció de Ràdio Palafolls

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics