URGENT

L’ajuntament de PLF busca l’administració que ha fet els forats en la zona dels semàfors d’entrada, per que les acabi.

Compartiu aquesta història

Fa tres setmanes uns operaris van realitzar fins a 7 forats a la zona d’entrada de PLF, en una actuació que es suposava ràpida. D’això ja fa tres setmanes i de moment els forats continuen al mateix lloc i l’actuació que s’hi havia de fer, continua sense fer-se.
El consistori de PLF assegura desconèixer quina administració ha realitzat aquests treballs i de fet està cercant qui està fent aquesta actuació per tal que s’acabi el més aviat possible.

En l’accés a PLF, hi ha 7 forats realitzats, un d’ells en plena carretera i amb l’única senyalització d’uns cons amb cinta d’obres, cosa que resulta extremadament perillosa, ja que no té cap mena de sistema de seguretat.

El forat més insegur enmig de l’asfalt i sense una bona senyalització.

La regidora de governació de l’Ajuntament de PLF, Maria Massaguer, assegura que el consistori està buscant qui, està fent aquesta obra per tal de demanar-li celeritat.

La carretera on es troben els forats, la BV 682, que depèn de la Generalitat, fa pensar que és la direcció General de Carreteres qui està fent aquesta actuació. Tot i això RP ha intentat comunicar-se amb aquesta direcció de carreteres, però encara no ha obtingut resposta.

Altres forats als semàfors de PLF

L’ajuntament de PLF assegura no tenir constància sobre quina actuació s’està fent, és a dir, no es sap si és un canvi de senyalització o de fanals, ni tampoc perquè aquesta obra s’està dilatant en el temps, tot i la la perillositat que representen aquests forats realitzats a l’entrada de PLF, ja que com assegura la regidora no està ben senyalitzats i podrien provocar un accident de trànsit.

També s’han detectat forats similars a la rotonda de Can Patalina a la mateixa carretera d’accés a la Costa Brava.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics