URGENT

Malgrat aprova un pressupost de més de 25 milions d’€.

Compartiu aquesta història

El ple de Malgrat de Mar va aprovar gràcies al vot de qualitat de l’alcaldessa de la població, Conxita Campoy, el pressupost del consistori per l’exercici del 2008.
El pressupost pel proper any representa un increment del 9.3% respecte a l’exercici del 2007.

Per habitant el volum de despesa es situarà en 1400€, dels quals cada malgratenc n’aportarà el 50%.

L’alcaldessa de Malgrat assegurava que moltes de les partides són similars a la de l’any anterior, ja que els regidors han tingut poc temps per treballar en la redacció del nou pressupost, i que durant l’any s’aniran distribuint les necessitats. Campoy també assegura que moltes de les inversions estan plantejades per tal d’aconseguir finançament del govern català.

Al POUSC, el pla únic d’obres i serveis de Catalunya, el consistori Malgratenc vol demanar ajuda per la construcció del nou teatre auditori del municipi, a la zona actual del camp de futbol, i que té un cost estimat de 15 milions d’€.

La despesa més gran en el pressupost aprovat ahir és per a la partida de política territorial, destinada a la rehabilitació del barri del castell, amb més de 6 milions i mig d’€, que és el preu estimat de l’operació , en la que la Generalitat també ha de participar-hi amb aproximadament la meitat del cost.

La oposició va qualificar el pressupost de còpia respecte al de l’any passat, on no hi ha cap novetat. ERC, CIU i ICV EUA, van votar en contra dels pressupostos remarcant la falta de participació de les seves formacions en la confecció del pressupost, el PP es va abstenir, i davant l’empat, es va fer valer el vot de qualitat de l’alcaldessa Conxita Campoy.

En el ple d’ahir, el regidor d’Esquerra, Marc Monguilod, va presentar la seva renuncia a l’acte de regidor malgratenc, i després explicava a RP els motius que l’havien dut a renunciar.

Monguilod, que portava més de 4 anys al consistori, deixarà pas al número 5 de la llista republicana a Malgrat, Javier Sánchez.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics