URGENT

Fins el dia 30 es poden demanar els ajuts de reducció de les factures d’aigua i escombraries

Compartiu aquesta història
Es tracta d’ajuts econòmics puntuals que poden sol·licitar les famílies empadronades al nostre municipi. S’atorga l’ajut en funció dels Ingressos econòmics, de la situació familiar, la situació laboral, la de salut i, entre d’altres, el risc dels menors.
Els terminis per a l’entrega de la documentació varien cada any i, per tant, les persones interessades cal que s’adrecin a l’Àrea de Serveis Socials, on caldrà que demanin hora amb l’Educadora Social de PLF.

Qui vulgui optar a aquestes ajudes econòmiques en el rebut de l’aigua i escombraries poden presentar la documentació fins a finals d’aquests mes, demanant hora al Punt d’informació de PLF, carrer Francesc Macià 1, 1r pis. També podeu demanar hora a través del telèfon 93 762 00 43 , ext 52.

Segons informa l’ajuntament de PLF la documentraci´ço que cal aportar és el DNI, certificat de convivència, nòmines, o atur, dades sobre les despeses de lloguer o hipoteca, el llibre de família i el número de la targeta sanitària.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics