URGENT

El nou CAP de PLF podria començar a funcionar el 2009.

Compartiu aquesta història
L’alcalde de PLF es va reunir fa unes setmanes amb la consellera de salut, Marina Geli, per tal de conèixer l’estat de la petició feta per l’Ajuntament de PLF de crear un nou centre de salut, que s’ubicarà prop del nou institut, a la zona de Can Xaubet.

Aquests nou Cap de salut podria entrar en funcionament el proper any 2009, una data que no preocupa a l’alcalde de PLF Valentí Agustí, que assegura que el Cap actual, tot i tenir una certa manca d’espai, té un servei del tot normalitzat.

El nou Cap de salut, una proposta que totes les formacions polítiques duien en el seu programa electoral, tindrà servei d’urgències 24, i podria acollir alguna especialitat mèdica més pròpia dels hospitals. Ho ha explicat el mateix Agustí a RP.

Sobre la possibilitat que PLF aculli un hospital lleuger per deslocalitzar les consultes externes i les operacions que no requereixin hospitalització, Agustí assegura que la conselleria encara està valorant quina és la millor actuació a fer a la nostra zona; si canviar l’hospital de Calella d’ubicació amb més serveis, si fer un hospital lleuger entre les poblacions de Blanes i Calella, on hi ha dos hospitals, o de descentralitzar serveis en els diferents caps de la comarca.

De tota manera Agustí assenyala que amb la conversa amb la consellera, va quedar patent que totes les poblacions de la nostra zona també han demanat acollir aquest futurible hospital lleuger.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics