URGENT

El Sol i platja continua sent l’atractiu del turisme a la costa del Maresme.

Compartiu aquesta història

El sol i la platja, sovint menystinguts com a atractiu turístic , no només gaudeixen d’una salut excel·lent, sinó que continua sent el principal motiu que porta el visitant a l’Alt Maresme.

Això es desprén de les dades d’un estudi realitzat aquest estiu per l’Observatori per a la Qualitat del Turisme i del Centre de Recerca Turística (CRT) de l’Escola Universitària del Maresme (EUM).

Aquests estudi desvetlla que la majoria de visitants de la zona nord de la comarca provenen de la resta d’Espanya i ho fan en primer lloc per les platges.
El turista tipus, té entre 40 i 65 anys, ve amb la família i arriba en companyies aèries de baix cost a l’aeroport de Girona o amb cotxe propi. En l’acte de presentació de l’estudi, a càrrec del president del Consorci de Promoció Turística Costa de Barcelona Maresme i alcalde de Calella, Josep Maria Juhé (PSC), també es va destacar que la majoria de visitants s’allotgen en hotels, que les reserves les fan a través de l’agència de viatges –malgrat que l’opció d’internet ja se situa en segon lloc– i que no els faria res tornar.

Pel que fa a la valoració i al grau de satisfacció dels visitants de l’Alt Maresme, la mitjana obtinguda en els diferents apartats no baixa del notable

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics