URGENT

L’Ajuntament de Malgrat presenta el DVD de la riera de Malgrat.

Compartiu aquesta història

El vídeo, de prop d’11 minuts, repassa els dos projectes que l’ACA ha presentat per la Riera de PLF al seu pas per Malgrat de Mar.
En el vídeo, però no només es presenten les dues opcions i es detallen aspectes tècnics de les dues, sinó que també ofereix l’opinió de l’equip de govern malgratenc, que es posiciona a favor de la primera proposta.
En el vídeo, que es troba penjat a la plana web de l’ajuntament de Malgrat, es presenten una sèrie d’inconvenients que a l’entendre de l’equip de govern, qüestionen la validesa del segon projecte.

Segons el DVD, les afectacions al trànsit que provocaria la segona opció de l’ACA, faria mantenir tallat un dels eixos bàsics de comunicació del municipi més de 6 mesos, inclosos el de la temporada turística. El vídeo també qüestiona la seguretat del canal paral·lel que a d’actuar de Bypass en cas d’excés d’aigua a la riera principal i es pregunta si no es pot taponar l’entrada d’aquests canal, i per tant provocar un desbordament.

El vídeo també explica que la nova proposta no estima quins arbres de l’actual arbreda de Can Feliciano es salvaran després de l’actuació.
Per tot plegat, el vídeo sentencia que no existeixen millores hidràuliques ni de seguretat i per tant explica que la posició de l’equip de govern és contraria a la segona proposta, i la seva voluntat es la defensar la que en el seu dia va aprovar l’ajuntament de Malgrat i la Generalitat.

Video de l’Ajuntament de Malgrat de Mar

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics