URGENT

La venda d’un immoble a Malgrat de Mar, ajuda a la diòcesi de BCN aconseguir un superàvit l’any 2006.

Compartiu aquesta història
L’arquebisbat de Barcelona, que treballa amb uns pressupostos anuals que ronden els 16 milions d’euros, va tancar l’exercici de l’any 2006 amb un superàvit de prop de 90 mil€.

Per evitar els números vermells va haver de recórrer, a la venda d’immobles, una pràctica habitual els últims anys per poder equilibrar els comptes, que aquest cop li van procurar uns ingressos de 2,4 milions.

La meitat d’aquests ingressos provenen de la venda d’una finca a Malgrat de Mar. En concret, segons fonts eclesiàstiques, es tracta d’un edifici que comunicava el carrer del Carme i el carrer Ramon Turró i que fins a la venda ocupava un bar, conegut com a Liceu 3.Segons la diòcesi de BCN l’edifici es trobava en estat ruïnós i era molt car de mantenir.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics