URGENT

El 22 i mig % de les motocicletes i ciclomotors de PLF infringeigen la llei.

Compartiu aquesta història
Des del passat mes d’octubre la policia local de PLF duu terme uns controls especials per comprovar que tant les motocicletes com els ciclomotors duent tota la documentació pertinent, i circulen segon les normatives vigents.
El 22 i mig % de les motocicletes i ciclomotors aturats en els controls, però han estat denunciats per diferents motius.

Dels 198 ciclomotors aturats aquests dies per la policia, el 27%, 54 en total, han estat denunciats. La majoria d’infraccions comeses pels ciclomotors, en 26 casos, és la manca d’assegurança obligatòria, ja sigui perquè no està contractada o per no dur-la a sobre, cosa que és obligatori. També s’han denunciat a 6 ciclomotors ja que el conductor no portava la llicència de conduir.


En el cas de les motocicletes, el 14% de les 121 aturades per la policia local en els seus controls, han estat denunciades. 9 d’elles per no tenir o dur l’assegurança obligatòria i 1 per no tenir el permís de conduir.
Els controls esporàdics i aleatoris a motocicletes i ciclomotors de la polica Local de PLF es mantindran fins el proper mes de desembre, en diferents indrets del municipi i en diferents hores, per tal de controlar que aquests vehicles circulin complint la normativa.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics