URGENT

Fem una ullada als esports aquesta jornada.

Compartiu aquesta història
Comencem parlant-vos de futbol Sala. Després del duel palafollenc de la passada jornada entre el St Lluís i el Sta Maria, en el que es van imposar aquests últims per 5 a 4, en la propera jornada els líders de la classificació, l’athletic Sta Maria, visita diumenge el camp del canyamars, a Dosrius, que és el 8è classificat amb 6 punts, 10 menys que els palafollencs.

El St. Lluís de Futbol Sala, rebrà al Palauet al Llinars, demà dissabte a 2/4 de 5 de la tarda. Els palafollencs són 9s amb 6 punts, i els de Llinars són 13ns amb 4 punts en la classificació general.

En Futbol, l’amateur A, que continua al capdavant de la classificació del grup 27 de la tercera territorial, rep a casa al Tordera, que és 5è amb 16 punts, 10 menys que els de casa nostra.

El B en canvi viatja al camp del Juvesport. Els palafollencs són 11ens amb 8 punts, i el juvesport és 4t amb17 punts.

El Cadet rep a casa el líder de la classificació el Llavaneres. Els palafollencs són ara per ara 11ens.
L’infantil A marxa a la capital de comarca per enfrontar-se als Salecians, que són cuers a la classificació sense haver sumat encara cap punt, mentre que els palafollencs es troben a la meitat de la taula, 8ens, amb 8 punts.
L’infantil B, que és 15è amb 5 punts rebrà al camp palafollenc a un Pineda que té un punt més, i que és ara 12. Si els palafollencs guanyen el seu partit podrien pujar de forma substancial en la classificació.

El Juvenil A rebrà aquesta jornada al St Vicentí, que és líder destacat de la classificació amb 16 punts. Els palafollencs en canvi són 10ens amb 7 punts.

Pitjor situació té el Juvenil B, que encara no ha sumat cap punt en les 6 jornades disputades i que viatja aquesta setmana al camp del Cirera, que és 6è de la general.
Pel que fa al bàsquet, aquesta jornada les noies descansen, mentre que els nois, que van perdre la passada setmana contra el palau de 4 punts, 73-69, s’enfronten a casa contra el Bescanó. Els palafollencs sumen 1 victòria i 6 derrotes i els gironins, 6 victòries i 3 derrotes.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics