URGENT

Aquesta hora continua la reunió entre les formacions polítiques de Malgrat amb l’ACA per tal de desbloquejar el futur de la riera de Malgrat.

Compartiu aquesta història

A la reunió assisteixen les 5 forces polítiques del municipi , tècnics del consistori i de l’ACA. Per què ha de servir la reunió d’avui , és tota una incògnita.
No es sap si l’ACA es posicionarà a favor d’un projecte, no es sap si avui ja es sabrà quin projecte es fa finalment, no es sap si es presentarà una nova alternativa o si la reunió servirà sols per resoldre dubtes.

Abans de la reunió Lluïsa Mérida del PSC, creia que l’ACA aportarà avui un projecte definitiu, que després s’haurà de votar en sessió plenària:

Per la seva banda Teresa Verdaguer, d’ERC creu que aquesta ha de ser l’última reunió i ha de quedar clara la posició de cada partit, i en tot cas l’ACA haurà de decidir què fer.

Josep Maria Lasheras, d’ICV EUA, creu que la decisió final l’haurà de prendre el ple municipal, ja que va ser qui va aprovar una moció al respecte.

La regidora popular Anna Vega, que de fet pot tenir la clau de la solució, assegura no saber perquè serveix la reunió d’aquests migdia, una reunió que en tot cas ha de servir per aclarir els dubtes que té el PP sobre els projectes presentats i decantar-se per un dels dos projectes.

La reunió continua aquesta hora, i el que queda clar és que pot ser un punt d’inflexió

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics