URGENT

Avui es celebra l’últim ple ordinari de l’any de Malgrat amb 22 punts a l’ordre del dia.

Compartiu aquesta història

La maratoniana sessió començarà a la 1 del migdia, un horari poc corrent als plens ordinaris de Malgrat de Mar. Avui es donarà per fet la inclusió del PP a l’equip de govern, amb els canvis de delegacions de govern i assignació de salari, i també es farà efectiu el canvi de regidor d’ERC, amb l’entrada al consistori de Javier Sanchez substituint a Marc Munguilod, que va deixar les seves responsabilitats al govern local en el passat ple municipal.

Avui també es preveu resoldre el concurs per la construcció de 46 habitatges públics al municipi, els primers que tindrà Malgrat de Mar, després d’intentar-ho fa uns anys amb una promoció a l’anomenada Fabrica de l’Aigua.

En la sessió d’avui es farà també la cessió al govern català d’uns terrenys en els que s’ha de construir la tercera escola pública del municipi

En el llarg ple d’avui, hi ha també tres mocions. Una presentada per CiU per tal d’actualitzar el pla de mobilitat i accessibilitat de Malgrat, una altra moció d’ICV EUA de suport al dia internacional contra la violència de genere i l’última del PSC per sonar suport a la campanya d’acció cultural del País Valencià contra la sanció imposada pel govern valencià per les emissions de TV3 en aquests territori.

Finalment l’assumpte de la riera no es tractarà en aquests ple municipal, i tal i com va dir en el seu dia l’alcaldessa de Malgrat, Conxita Campoy, s’intentarà fer un ple extraordinari el més aviat possible per deixar-ho solucionat. Aquests ple podria realitzar-se abans d’acabar l’any, i seria monotemàtic, a l’igual que el ple del mes de setembre passat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics