URGENT

Detenen un jove de PLF en una batuda en una discoteca de Girona.

Compartiu aquesta història
Els Mossos van fer aquests cap de setmana una batuda a la discoteca Blau de Girona. Els agents van detenir un veí de Palafolls de 22 anys perquè presumptament venia haixix i un altre jove, de Girona i de 33 anys, perquè hauria agredit als agents dels mossos. Van identificar i escorcollar clients i en van denunciar 15 perquè duien drogues. També van tramitar tres denúncies per tinença d’armes, entre les quals hi ha dues navalles, un puny americà i dos bastons extensibles. A més, els agents van denunciar els responsables del local per diverses infraccions, com ara haver permès l’entrada de dos menors i haver servit begudes alcohòliques a un d’ells.

Els Mossos van irrompre a la discoteca cap a les tres de la matinada, quan hi havia unes 350 persones. El responsable de relacions públiques de local, Josep Bosch, aplaudeix l’actuació dels Mossos per garantir la seguretat, si bé critica la contundència amb què ho van fer.

A banda de les dues detencions i de les denuncies a clients, els mossos també van denunciar les deficiències de seguretat que van comprobar al local com ara que no hi havia cap vigilant de seguretat, quan la discoteca n’hauria de tenir cinc. Els mossos van denunciar els encarregats del local per incompliment de la normativa de seguretat, ja que les portes d’emergència estaven bloquejades. En aquests sentit responsables del local asseguren que el problema és que l’agent que les va intentar obrir no sabia com funcionava el sistema.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics