URGENT

La pàgina web d’informació de RP ha rebut ja més de 7000 visites.

Compartiu aquesta història

Des de la seva posada en funcionament, el passat mes de febrer la plana web d’informació local de PLF, impulsada per aquesta emissora, ha rebut ja més de 7000 visites.

La plana web, que recull les principals informacions publicades pels serveis informatius de Ràdio Palafolls, és l’única pàgina a internet amb informació actualitzada a diari del nostre municipi. A més la plana, incorpora les informacions més importants de les poblacions veïnes.

Si atenem que la plana durant els mesos d’estiu i part del passat desembre, no va ser operativa, podem extreure que cada mes de funcionament ha rebut de mitjana prop de 1000 visites, cosa que també la consolida com a mitjà de comunicació palafollenc de referència a internet .
De cara a aquests proper any 2008, Ràdio Palafolls, treballa per tal de millorar el servei online a la seva plana web, des d’on també es pot sintonitzar arreu, les emissions de Ràdio Palafolls. El servei de ràdio per internet ha estat utilitzat en aquests últim mes per a 200 persones.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics