URGENT

En 3 dies ja s’ha cobert el 70% de places disponibles per anar a Ax les Thermes.

Compartiu aquesta història
Les inscripcions es van obrir dilluns i aquests matí ja s’havia superat el 70% d’ocupació de les 100 places disponibles per anar el proper cap de setmana del 19 i 20 de gener a la sortida a la població francesa d’Ax les thermes.

La sortida, que es repeteix cada any, és una de les que compta amb més èxit de les que s’organitzen des de la comissió d’agermanament de PLF.
Els 80 € que costa la sortida de cap de setmana inclouen l’allotjament en un hotel del centre de la població, l’esmorzar del diumenge, el sopar de germanor i el transport en autocar. També inclou el forfait tan per dissabte com per diumenge a les pistes d’esquí del municipi agermanat amb PLF.

Enguany les persones interessades en apuntar-se a la sortida han de fer efectiu el pagament per tal que la plaça els sigui guardada, per evitar situacions com les de l’any passat, quan la falta de neu, va fer davallar dràsticament el nombre de participants final de la sortida. Enguany però sembla que la neu no serà un problema, ja que aquests proper cap de setmana obriran el 50% de les pistes de l’estació d’Ax.
Les persones que vulguin encara poden inscriure’s a la sortida al PIJ de PLF.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics