URGENT

Polèmica a St Lluís per la intenció de l’Ajuntament d’instal·lar una oficina de farmàcia al local de l’Associació de veïns .

Compartiu aquesta història
Aquesta antiga reivindicació al barri, la instal·lació d’una farmàcia o bé d’una oficina de farmàcia, sembla que està més a prop, segons va deixar palès l’alcalde de PLF, Valentí Agustí, dissabte en el decurs d’una assemblea de veïns del barri.
Tot i això, el malestar i la desconfiança entre els veïns del barri es ben present, com es va demostrar en la reunió.

El consistori pretén instal·lar la farmàcia a carrer St. Josep , número 20, en un solar que va ser donat fa molts anys per tal que es fes un local social per barri. Anys més tard, quan existia una petita edificació per als veïns l’Ajuntament de PLF va donar permís per fer un bloc de pisos, comprometent-se amb l’Associació de veïns de recuperar els baixos per a l’entitat, un cop es finalitzessin les obres. Explica aquests tracta la presidenta de l’Associació de veïns del barri, Margarita Fernández.

Ara, però sembla que l’Ajuntament vol instal·lar en aquests local l’oficina de Farmàcia i deixar la seu de l’entitat veïnal al Forroll, on es van traslladar mentre duraven les obres.

Fa una mesos els 93 socis de l’Associació van votar contundentment en contra de mantenir l’associació de veïns al Forroll i recuperar la seu tradicional.

A més els veïns del barri no confien en la paraula de l’Alcalde de PLF, tal i com assegura Margarita Fernández, presidenta de l’Associació de veïns del barri de St. Lluís.

Fernández assegura que els veïns fa massa anys que escolten promeses d’instal·lar la farmàcia al barri i desconfien de les intencions municipals, a banda de voler recuperar el local del carrer St. Josep com a seu de l’Associació.

L’alcalde de PLF, Valentí Agustí, va assegurar, segons la pròpia Fernández, que entre 6 i 9 mesos tindrà la resposta definitiva sobre la possible ubicació de la farmàcia al barri de St. Lluís.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics