URGENT

Inditex presenta la maqueta del seu projecte a PLF.

Compartiu aquesta història
Fa uns dies que es troba instal·lada a la sala de plens de l’Ajuntament de PLF una maqueta del projecte de l’empresa gallega Inditex a PLF.

La maqueta mostra l’impressionant nau de 90 mil m2 que la multinacional ja ha començat a instal·lar a polígon d’en Puigverd, molt proper al centre que ja té la mateixa empresa al terme de Tordera.

Segons l’alcalde de PLF, Valentí Agustí, el projecte continua endavant després d’aconseguir els permisos corresponents. Des del consistori es calcula que l’obra podria estar enllestida a finals d’aquests any o a principis del proper, tot i que no es descarta que s’acabi abans.

La maqueta del centre Inditex a PLF. Foto: Ràdio Palafolls

El mateix alcalde recorda que la nau té una gran extensió i assegura que la previsió de llocs de treball continua sent d’uns 500 treballadors, la mateixa previsió d’ara fa uns mesos.

La maqueta mostra alguna de les característiques de la nau logística com per exemple algunes mesures medioambientals que prendrà la nova planta palafollencs. Segons es mostra en la maqueta el sostre dels aparcaments de l’entrada a l’edifici seran plaques per aprofitar l’energia solar, i també preveu la instal.lació d’un molí d’energia eòlica al mateix parquing del centre.
La maqueta es pot visitar a la Sala de plens de l’Ajuntament de PLF.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics