L’Ajuntament assegura que si els veïns volen recuperar la seu de l’Associació de St. Lluís ho poden fer.

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
Ahir explicàvem la polèmica socitada al barri de St. Lluís pel local del carrer St. Josep, 20, seu tradicional de l’Associació de veïns del barri.
En uns terrenys cedits per un particular es va construir un petit edifici que era la seu de l’entitat, i anys més tard l’Ajuntament de PLF va donar permís per fer un bloc de pisos al solar, comprometent-se amb l’Associació de veïns de recuperar els baixos per a l’entitat, un cop es finalitzessin les obres.

Ara que les obres ja estan acabades, el consistori ha proposat als veïns crear una oficina de farmàcia, o per ser més concrets una farmaciola al barri, i deixar la seu de l’associació a l’antiga fabrica el Forroll, on és des de l’inici de les obres al solar.

Tot i això el regidor de sanitat de l’ajuntament de PLF, Josep Rueda, assegura que si els veïns volen recuperar la seva seu ho poden fer, però considera que una farmaciola donarà un bon servei al barri. De fet Rueda assegura que, a la reunió de dissabte, els veïns semblaven entendre la proposta de l’Ajuntament.

La farmaciola seria de promoció municipal, ja que segons Rueda, no sembla que hi hagi iniciativa privada interessada en instal·lar-se al barri de St. Lluís, i és per això que s’ha de buscar un local de titularitat pública, com el proposat. Rueda assegura que la proposta del consistori palafollenc compleix tots els requisits.

Ara caldrà esperar entre 6 i 9 mesos per saber la resposta de l’administració competent.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics