La marca Costa de Barcelona-Maresme es promociona a partir d’avui al Saló Internacional de Turisme de Catalunya

El certamen turístic, el més important de Catalunya, sobre el sector comença avui i s’allargarà fins el cap de setmana.La marca turística Costa de Barcelona-Maresme aprofitarà la seva presència al Saló Internacional de Turisme de Catalunya (SITC) per presentar a l’usuari final els principals atractius i la variada oferta de la que poden gaudir visitant la nostra comarca. Així, a més de promocionar el turisme familiar i les jornades gastronòmiques de la maduixa de Vallalta, es donaran a conèixer les rutes, el calendari de festes i fires, l’oferta cultural, el turisme rural i actiu, la guia d’allotjaments i la qualitat i característiques de les nostres platges.
Per tal de dinamitzar l’estand de promoció del Maresme, s’han organitzat diferents activitats com un taller per a nens anomenat “Retalls de modernisme” , una demostració de puntes a càrrec de les puntaires d’Arenys de Munt o una activitat d’una empresa de la comarca especialitzada en fer passejos en patí elèctric.

Com a novetat a la Fira el Consorci tindrà un mostrador dins l’espai institucional de la Diputació de Barcelona i estarà ubicat -com en anys anteriors- al costat de Turisme de Catalunya. Enguany es podrà trobar a l’estand del Maresme la publicació sobre l’oferta de turisme familiar de la marca Costa de Barcelona-Maresme, amb poblacions com ara Pineda, Malgrat, Sta. Susanna o Calella i el fulletó de promoció de les Jornades Gastronòmiques de la maduixa de la Vallalta del proper mes de maig.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics