La marca Costa de Barcelona-Maresme es promociona a partir d’avui al Saló Internacional de Turisme de Catalunya

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El certamen turístic, el més important de Catalunya, sobre el sector comença avui i s’allargarà fins el cap de setmana.La marca turística Costa de Barcelona-Maresme aprofitarà la seva presència al Saló Internacional de Turisme de Catalunya (SITC) per presentar a l’usuari final els principals atractius i la variada oferta de la que poden gaudir visitant la nostra comarca. Així, a més de promocionar el turisme familiar i les jornades gastronòmiques de la maduixa de Vallalta, es donaran a conèixer les rutes, el calendari de festes i fires, l’oferta cultural, el turisme rural i actiu, la guia d’allotjaments i la qualitat i característiques de les nostres platges.
Per tal de dinamitzar l’estand de promoció del Maresme, s’han organitzat diferents activitats com un taller per a nens anomenat “Retalls de modernisme” , una demostració de puntes a càrrec de les puntaires d’Arenys de Munt o una activitat d’una empresa de la comarca especialitzada en fer passejos en patí elèctric.

Com a novetat a la Fira el Consorci tindrà un mostrador dins l’espai institucional de la Diputació de Barcelona i estarà ubicat -com en anys anteriors- al costat de Turisme de Catalunya. Enguany es podrà trobar a l’estand del Maresme la publicació sobre l’oferta de turisme familiar de la marca Costa de Barcelona-Maresme, amb poblacions com ara Pineda, Malgrat, Sta. Susanna o Calella i el fulletó de promoció de les Jornades Gastronòmiques de la maduixa de la Vallalta del proper mes de maig.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics