Ja es pot consultar a través d’internet la nova plana de Ràdio Palafolls.

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Aquesta matinada s’ha posat en funcionament el nou portal de Ràdio Palafolls, que aglutina i amplia considerablement els serveis que ja oferia l’emissora des de fa temps a la xarxa.

Les novetats principals és que des de la mateixa plana principal, que es pot consultar a través de www.radiopalafolls.cat, es pot fer un repàs a les principals informacions del nostre municipi, conèixer quin programa s’emet actualment recuperar l’informatiu del migdia anterior, conèixer qui és qui a RP, així com conèixer tota l’actualitat de l’emissora municipal.

La nova plana web, també estrena nou logotip de RP. De fet es tracta d’una posada al dia del logotip que ja havia adoptat l’emissora fins ara. Tan la web com el nou logotip han estat creats pel dissenyador gràfic Pep Boix.

La nova plana web s’estrena avui i és un més dels actes de celebració del 3r aniversari de RP, que es celebra aquests proper mes de juny, i que en els propers mesos continuarà amb noves accions, com ara un cicle de concerts de jazz al centre de PLF entre d’altres.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics