URGENT

Un pas més de l’Amateur A per guanyar la lliga

Compartiu aquesta història

L’equip palafollenc és a un pas de proclamar-se campió del grup 27 de la tercera categoria territorial després de guanyar al Maçanet a casa per 4 a 0. Manquen encara 5 partits per jugar i la diferència entre el primer i el segon classificat, el Lloret és de 17 punts, amb un partit menys,i queden sols 15 punts en joc.

Els palafollencs es podrien proclamar campions de lliga la propera jornada si guanyen el seu partit al camp del Tordera, que és 5è a la taula.
Els palafollencs tenen 78 punts, el Lloret 61 amb un partit menys. Si el PLF arriba als 81 punts la propera jornada només en quedaran 12 en joc i la distància amb el Lloret tot i tenir un partit menys i guanyant el seu partit de la jornada seria de 14 punts.

L’Amateur B per la seva banda va guanyar aquesta jornada a casa del Mataronesa per 1 a 3, i ja suma 34 punts a la general.

A partir d’aquests resultats tot són derrotes dels equips palafollencs. L’infantil B va perdre al camp del Llavaneres per 2 a 3, el cadet palafollenc també va perdre estrepitosament a casa contra el St Vicentí per 1 a 7.
En categoria Juvenil, l’A va caure a casa contra el Premià de Dalt per 0 a 5 i el B va caure també contundentment al camp del Masnou per 8 a 1.

El Prebenjamí va perdre també a casa contra l’Anglès per 2 a 4.

Els partits de l’infantil A, el Prebenjamí A i el benjamí palafollenc s’han suspès aquesta jornada i es jugaran properament.

Tampoc hi ha hagut sort al bàsquet. Tan els nois com les noies han perdut els seus partits d’aquests cap de setmana. Els nois han caigut a la pista del Lloret per 62 a 50 , però es mantenen 8s a la taula. Les noies van perdre de d’11 a la pista de l’escala i són 6s a la classificació.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics