L’Amateur A de futbol i el St Lluís de futbol sala guanyen les seves respectives lligues.

Aquests últim cap de setmana els dos equips palafollencs han guanyat els seus corresponents titols de lliga.

L’amateur A s’ha proclamat campió gràcies a la seva victòria contundent contra el Maçanet La fira per 7 a 0. Els tres punts han fet que els palafollencs hagin guanyat el campionat de forma matemàtica a falta encara de 4 jornades a disputar-se. Les dades dels palafollencs són per emmarcar. El PLF ha estat el clar dominador de la categoria i sols ha cedit 5 punts en tota la campanya, en una derrota i dos empats.
L’equip amateur ha marcat 128 gols en els 30 partits que ha jugat, en una mitjana de 4 gols per partit, i sols ha rebut 18 dianes en total, un gol cada dos partits.

D’aquesta manera l’Amateur A aconsegueix l’ascens a la segona categoria territorial.

Per la seva banda el St. Lluís de Futbol Sala també s’ha proclamat campió de lliga, sense haver jugat aquests cap de setmana. Sols havia d’esperar una ensopegada de l’únic equip que podia arrebatar-li el títol de lliga, el també palafollenc Sta Maria, que va caure a casa contra l’atlètic Premià per 1 a 3. D’aquesta manera el St Lluís s’ha proclamat campió d’una lliga que des del principi han controlat els equips palafollencs, primer el Sta Maria i la seva part final el St Lluís fins a proclamar-se campions i aconseguir l’ascens a la segona divisió A.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics