URGENT

PLF esdevé la 3a població amb més animals recollits del carrer.

Compartiu aquesta història

Segons ha sabut aquesta emissora de fonts del CCM, el Centre d’Atenció d’Animals de Companyia d’Argentona, centre gestionat des del Consell comarcal ha recollit en el primer trimestre de l’any 19 animals abandonats al carrer al nostre municipi.
Això situa a PLF com a tercera població de la comarca en nombre de recollida d’animals de companyia per part del CAAD, després de Tordera i Argentona.
Aquests 19 animals recollits en 3 mesos, cosa que suposa 6 animals al mes, correspon al 12% del total de gossos abandonats i recollits per l’entitat entre els mesos de gener i març d’aquests 2008.
Les dades arriben unes setmanes després de les polèmiques declaracions de Valentí Agustí, alcalde de PLF i la seva homologa malgratenca, Conxita Campoy, que es mostraven partidaris de recuperar el sacrifici d’animals en cas de saturació de les gosseres, pel seu cost econòmics que repercuteixen als consistoris.

El Caad, és un centre d’acollida d’animals de companyia, que gestiona la recollida entre setmana dels animals abandonats de les poblacions que participen en aquests centre i s’encarrega de buscar llars adoptives pels animals que acull el centre.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics