De nou doble victòria dels equips de bàsquet palafollencs.

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Els dios equips de bàsquet del nostre municipi no han fallat en aquesta última jornada i han guanyat els seues respectius partits. Els nois es van imposar a casa contra el Sta Susanna en un partit que va acabar amb una diferència de 13 punt; 77 a 64. Els nois són ara 8s a la taula amb 13 victòries i 15 derrotes.
En la propera jornada poden retallar distàncies amb el 7è classificat, el Bisbal, ja que els groc i negres juguaran a la pista de la capital del Baix Empordà. Els de la Bisbal, tenen 15 victòries i 12 derrotes.

Les noies també van guanyar a casa contra el Lloret per 5 punts de diferència; 45 a 40, i sumen la 13a victòria de la temporada. Les palafollenques són 6s amb 13 victòries i 10 derrotes. En la propera jornada viatjaran a casa del cuer de la classificació el St Joanenc, que encara no han conegut la victòria en els 22 partits que han jugat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics