URGENT

El PDB demana la dimissió del nou regidor socialista de Blanes perque assegura que té deutes.

Compartiu aquesta història

El regidor del Partit Democràtic de Blanes (PDB) Anselm Ramos va exigir ahir en el plenari la dimissió del regidor del PSC Francesc Xavier Marcos pocs minuts després que aquest accedís al càrrec. Ramos demana la dimissió adduint que el PSC va fer el mateix el passat mes de setembre amb un militant del seu partit, el PDB, Víctor Bassols, que aspirava a un càrrec de confiança a una de les àrees encomanades al partit independent. El PSC llavors va destapar que Bassols debia uns 3.000 euros en multes i impagaments d’impostos, pel que va ser convidat a plegar abans de ser nomenat.
Segons el PDB, Marcos també té obligacions pendents en la forma del pagament de l’impost d’activitats econòmiques (IAE) i que aquests deutes estan publicats als diferents butlletins oficials.
Per la seva part, Marcos va admetre l’existència del deute tot i que va criticar a Ramos que no “s’hagi llegit l’expedient que hi ha a l’Ajuntament sobre aquest cas”. Segons Marcos, a l’expedient del cas hi consta que l’impost computa com a bonificat, però que l’administració no l’ha pagat.
Marcos, que es dedica a l’assessoria fiscal, va prendre ahir possessió de l’acta de regidor en substitució del número dos del PSC Joaquim Valls, que va abandonar la vida política per causes personals.

Diari de Girona

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics