URGENT

La policia de Malgrat contractarà una empresa per tal de dur l’atenció telefònica.

Compartiu aquesta història

La fa uns mesos que la policia local de Malgrat de Mar va anunciar la voluntat de millorar la qualitat de l’atenció ciutadana del cos de seguretat local.
A tal efecte i segons ha pogut saber aquesta emissora, el consistori malgratenc és apunt de treure a concurs l’atenció telefònica de la Policia Local del municipi, per tal que s’encarregui una empresa externa.

El regidor de governació de l’Ajuntament malgratenc, Valentín Rodríguez ha confirmat a aquesta emissora la intenció del consistori i ha explicat de quines tasques s’ocuparà aquests personal que no correspondrà a la plantilla de la policia.

A més s’ha conegut que la nova caserna de la policia de Malgrat, que estarà ubicada al costat de la carretera N2, es començarà a fer el proper mes de juny. Aquesta nova caserna té una inversió propera als 4 milions d’euros i es preveu que finalitzi després de 20 mesos de construcció.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics