URGENT

Un palafollenc presideix el Partit Republicà Català de Girona.

Compartiu aquesta història

L’assemblea de militants del Partit Republicà Català (RC), reunida aquests cap de setmana a, va escollir la nova executiva regional de Girona, que abasta les comarques gironines i l’Alt Maresme. El palafollenc, Josep Maria Armengol, va ser escollit president regional d’aquesta formació política. Armengol va ser el candidat al Senat del partit per Girona en les eleccions generals, en les quals va obtenir prop de 7.500 vots. El també maresmenc, Francesc Bonastre, de Pineda de Mar és des de dissabte el secretari de relacions institucionals i finances de la formació.
El partit Republicà català defensa la llibertat dels països catalans a decidir sobre el seu futur i la utilització de la llengua catalana com a llengua oficial dels seus territoris.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics