URGENT

Avui comença la 6a Mostra de Teatre Amateur de Catalunya a Pineda

Compartiu aquesta història

De la programació del cicle d’enguany, de més de 40 obres, destaca la gran varietat d’estils, els autors contemporanis, la presència de creacions pròpies i l’estrena de diferents obres. Hi ha quatre punts de representació: el centre cultural de Can Comas, una carpa multiespai que s’habilitarà rera l’església, la sala gran del Centre i la polivalent.

L’organització de la Mostra ha decidit posar un preu de 3 euros per les obres de gran format. També s’oferirà i un abonament de 10 euros que permetrà entrar a totes les representacions. Així es pretèn de donar valor a les representacions, controlar l’aforament i ajudar a cobrir despeses.

L’acte central serà diumenge dia 3 de maig a la una del migdia a la sala gran del Centre Cultural, on es farà reconeixement a la tasca del Teatre Nacional de Catalunya. Els organitzadors calculen que durant aquests cinc dies, unes 600 persones pernocten a diversos hotels del municipi per seguir la Mostra. El pressupost de la Mostra és d’uns 80.000 euros que comparteixen l’Ajuntament de Pineda, la Generalitat, la Diputació de Barcelona i Tarragona, i la Federació de Grups Amateurs.

Ràdio Pineda

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics