Avui comença la 6a Mostra de Teatre Amateur de Catalunya a Pineda

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

De la programació del cicle d’enguany, de més de 40 obres, destaca la gran varietat d’estils, els autors contemporanis, la presència de creacions pròpies i l’estrena de diferents obres. Hi ha quatre punts de representació: el centre cultural de Can Comas, una carpa multiespai que s’habilitarà rera l’església, la sala gran del Centre i la polivalent.

L’organització de la Mostra ha decidit posar un preu de 3 euros per les obres de gran format. També s’oferirà i un abonament de 10 euros que permetrà entrar a totes les representacions. Així es pretèn de donar valor a les representacions, controlar l’aforament i ajudar a cobrir despeses.

L’acte central serà diumenge dia 3 de maig a la una del migdia a la sala gran del Centre Cultural, on es farà reconeixement a la tasca del Teatre Nacional de Catalunya. Els organitzadors calculen que durant aquests cinc dies, unes 600 persones pernocten a diversos hotels del municipi per seguir la Mostra. El pressupost de la Mostra és d’uns 80.000 euros que comparteixen l’Ajuntament de Pineda, la Generalitat, la Diputació de Barcelona i Tarragona, i la Federació de Grups Amateurs.

Ràdio Pineda

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics