URGENT

Els partits polítics de PLF valoren com a positiva la possibilitat de crear una estació de trens a PLF, però demanen prudència.

Compartiu aquesta història

Ahir us explicàvem les intencions del pla territorial metropolità de Barcelona de canviar el traçat de la línia ferroviària a la zona de l’Alt Maresme. Un canvi que entre altres mesures contempla la possibilitat de crear una nova estació de trens al terme de PLF, més concretament al barri de St. Lluís.

L’alcalde de PLF, Valentí Agustí, va considerar la notícia com a positiva, però va mostrar cert escepticisme en la seva posada a la practica.

La resta de formacions polítiques mantenen el mateix caire de les manifestacions de l’alcalde.

Xavier Dalmau, de CiU, considera molt positiva la possible instal·lació d’una estació ferroviària a PLF, però assegura que caldrà estudiar on s’instal·la aquesta estació.

Per la seva banda Óscar Bermán del PP, demana prudència i assegura que tot el projecte pot canviar substancialment amb el període d’al.legacions, que s’acaba d’obrir. Bermán assegura que de tota manera potser no ho arribarà a veure.

El líder d’Esquerra al nostre municipi, Jordi Pedemonte creu que es tracta d’una bona notícia, però que cal esperar a saber el traçat definitiu i l’afectació tan social com ambiental de la futura estació.

Pedemonte posa com exemple d’aquestes actuacions negatives el desdoblament de la N2 al costat de l’autopista.

Aquesta emissora ha volgut també conèixer l’opinió del portaveu dels ecosocialistes a l’Ajuntament de PLF, Juan Andrés Osorio, però ha estat impossible contactar amb ell

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics