URGENT

L’oficina de l’habitatge de Malgrat ha atés en el seu primer mes unes 150 persones.

Compartiu aquesta història

Entre les consultes més usuals dels malgratencs en aquesta nova oficicina de l’habitatge hi ha les relacionades amb la promoció pública d’habitatges que està projectant el consistori malgratenc.

En aquests primers dies de funcionament el servei ha constatat les dificultats, cada dia creixents, amb les que es troben les persones més desfavorides alhora d’accedir a una vivenda digne.

Moltes de les consultes rebudes a l’oficina fan referència al lloguer d’habitatges, tan de persones que busquen un lloguer assequible al municipi com també de propietaris que s’han interessat en posar en lloguer pisos de la seva propietat un cop constatades les garanties que s’ofereixen.

A més aquests dies es poden tramitar des d’aquesta oficina les ajudes al lloguer que ha posat en marxa el govern català, i que ahir us informàvem de la seva aplicació a PLF.

L’oficina es va estrenar ara fa un mes amb la intenció de centralitzar tota la informació referent a habitatge al municipi i alhora concentrar la supervisió i coordinació del projecte del barri del castell, amb el seguiment de les contractacions i execucions del projecte que ha de remodelar el barri del castell del municipi veí.
L’oficina d’habitatge de Malgrat està ubicada a l’Av Costa Brava de la població.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics