URGENT

Les llicències d’obres majors a Malgrat de Mar descendeixen en els últims mesos.

Compartiu aquesta història

La incipient crisi del sector immobiliari ja s’ha deixat notar als ajuntaments. Si fa unes setmanes era l’alcalde de PLF, Valentí Agustí, qui reconeixia que hi ha hagut una parada en sec de la construcció a PLF, ara és Malgrat qui ja comença a notar els afectes de la desacceleració de l’activitat immobiliària.

L’alcaldessa de Malgrat, Contxita Campoy reconeix que hi ha hagut un descens important en el nombre de llicències majors demanades al consistori malgratenc, i tot i que assegura que cal ser prudents, mostra la seva preocupació per l’efecte cadena d’aquesta desacceleració.

Per a Campoy la construcció ha experimentat un boom com en el seu dia ho va fer el turisme i que ara les coses tornaran al seu equilibri.

Sobre la repercussió econòmica a l’Ajuntament davant la disminució de l’activitat, Campoy assegura que s’ha notat, però que de retruc els nous malgratencs també ofereixen una font d’ingressos. Per a Campoy, l’economia municipal no es basa només en la construcció.

A Malgrat hi ha obres aturades, com que es fan als antics terrenys de l’Hotel Guillem i d’altres que no s’han començat a fer, com les previstes a l’entrada al municipi, a la zona de l’escorxador, on estava prevista la construcció de diferents promocions immobiliàries, però que segons publicava el diari El País, el promotor està venent els terrenys en parcel·les petites a particulars.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics