Les noies de bàsquet guanyen de 32 al camp del St Joannenc.

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Era un partit fàcil per a les noies de PLF que jugaven a la pista del cuer de la classificació, i les noies entrenades per Eloi Alargé no van fallar. El resultat final, 37 a 65 mostra la superioritat d’unes palafollenques que amb aquesta victòria s’han col·locat en 5a posició a falta de dues jornades.
El proper cap de setmana, jugaran a casa, al Palauet contra el St. Hilari, un equip que és tercer per la cua amb 6 victòries, mentre que les palafollenques ja han sumat la seva 14a victòria.

Els nois han perdut aquests cap de setmana en el seu desplaçament a la Bisbal. Els palafollencs van mostrar-se combatius fins l’últim moment i de fet l’ajustat resultat final, 93 a 90 demostra les possibilitats dels palafollencs de guanyar el partit a la pista empordanesa.

La derrota fa baixar un lloc a la taula als palafollencs que ara són 9s amb 13 victòries i 16 derrotes.

La setmana que ve, en l’última jornada de la lliga de bàsquet masculina, els nois jugaran a casa contra el Porqueres, un partit complicat, ja que els del Pla de l’Estany són 2s a la taula amb 22 victòries i 6 derrotes.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics