URGENT

Les noies de bàsquet guanyen de 32 al camp del St Joannenc.

Compartiu aquesta història

Era un partit fàcil per a les noies de PLF que jugaven a la pista del cuer de la classificació, i les noies entrenades per Eloi Alargé no van fallar. El resultat final, 37 a 65 mostra la superioritat d’unes palafollenques que amb aquesta victòria s’han col·locat en 5a posició a falta de dues jornades.
El proper cap de setmana, jugaran a casa, al Palauet contra el St. Hilari, un equip que és tercer per la cua amb 6 victòries, mentre que les palafollenques ja han sumat la seva 14a victòria.

Els nois han perdut aquests cap de setmana en el seu desplaçament a la Bisbal. Els palafollencs van mostrar-se combatius fins l’últim moment i de fet l’ajustat resultat final, 93 a 90 demostra les possibilitats dels palafollencs de guanyar el partit a la pista empordanesa.

La derrota fa baixar un lloc a la taula als palafollencs que ara són 9s amb 13 victòries i 16 derrotes.

La setmana que ve, en l’última jornada de la lliga de bàsquet masculina, els nois jugaran a casa contra el Porqueres, un partit complicat, ja que els del Pla de l’Estany són 2s a la taula amb 22 victòries i 6 derrotes.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics