Finalment el batxillerat nocturns es mantindrà a Blanes.

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El Departament va fer públic la passada setmana quina centres catalans continuaran oferint els estudis de batxillerat nocturn, que s’han restructurat, reduint el nombre de centres que ofereixen aquests estudis. Finalment aquesta restructuració ha afectat bàsicament a la corona metropolitana de BCN i ha respectat el centre blanenc, que és el més proper al nostre municipi. També continuarà fent aquests estudis l’IES Damià Campeny de Mataró.

L’aposta del Departament passa per donar més impuls a l’estudi a través d’internet gràcies a un sistema similar a la Universitat Oberta. La reducció de centres presencials de batxillerat nocturn, també significa la creació d’una xarxa de catorze centres de suport de l’Institut Obert de Catalunya-deu més que ara- amb l’objectiu d’incrementar el nombre d’alumnes matriculats en les etapes postobligatòries. Els sindicats, mantenen la vaga per dimecres.

A l’institut de Blanes estudien 115 alumnes en aquesta modalitat de Batxillerat Nocturn.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics