URGENT

Pineda estrena nou cap de Policia.

Compartiu aquesta història

Carles Santacreu és des de dilluns el nou cap de la policia local de Pineda de Mar. Santacreu substitueix José Luis Sancho, que ha estat al capdavant del cos durant els últims vuit anysal municipì veí i que canvia de població després de passar per una epoca de desafecció dels agents, que fins i tot van crear un bloc a la xarxa criticant alguns aspectes de la policia local del municipi, com ja va informar RP fa uns mesos.
El nou cap de la policia té 46 anys i, abans d’acceptar el càrrec de Pineda, ha estat caporal de la policia local de Mataró, sergent en cap a Sant Pol de Mar i inspector en cap a Olot.

Carles Santacreu ha rebut com a encàrrec principal la posada en marxa del nou servei de policia de barri el 2009, que es basa, segons fonts municipals, en la proximitat entre la policia i els ciutadans, la qualitat del servei, la presència d’agents al territori i la coordinació amb la resta de serveis municipals.

Per això, durantels propers mesos es portarà a terme la selecció i formació del personal, l’organització dels districtes policials en què es dividirà el municipi i el disseny del procediment de treball específic dels nous agents. La voluntat del govern municipal és que aquest servei entri en funcionament l’any 2009.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics