URGENT

5000 palafollencs segueixen habitualment Ràdio Palafolls.

Compartiu aquesta història

Segons l’últim índex d’audiència encarregat a l’empresa Infortècnica de BCN, la nostra emissora és seguida habitualment per 5000 persones només a PLF, sense comptar amb els oients que ens sintonitzen des d’altres municipis.

Segons aquestes dades 9 de cada 10 palafollencs coneixen la nostra emissora, i valoren molt positivament la qualitat de recepció de l’emissora.

Segons aquest estudi d’audiència, RP aconsegueix un share del 25%, això vol dir que 1 de cada 4 palafollencs que escolten la ràdio ho fan amb aquesta emissora, pel que RP es consolida com a oferta radiofònica predominant al municipi.

Cada dia segueixen la ràdio prop de 1400 persones, i unes 1500 ho fan vàries vegades a la setmana.

Segons aquests estudi realitzat a partir de 430 trucades telefòniques arreu del nostre municipi, els palafollencs que més escolten la ràdio són els que tenen una edat compresa entre els 30 i els 60 anys, en prop d’un 69% del total de la nostra audiència, mentre que els menors de 30 anys la segueixen en un 10,4% i els majors de 60 anys ho fan amb un 26,6%. Aquestes xifres corroboren que RP agrada a les persones adultes.

Sobre quin aspecte valoren més els palafollencs de la programació d’aquesta emissora, en un 45,5% dels enquestats els agrada l’oferta musical de l’emissora ja sigui amb la seva selecció musical o bé amb els programes de música especialitzada. Prop d’un 34% li agrada els informatius locals, entrevistes i debats que preparen els seus serveis informatius.

L’estudi també revela que un 55% dels enquestats escolten molt més ara RP que ara fa un any. De fet el mes de maig del 2007, una altre enquesta d’audiència donava com a resultat una audiència de prop de 3000 oients habituals.

La direcció de l’emissora valora molt positivament aquests índex d’audiència i asseguren que continuaran treballant per fer de RP l’emissora de referència dels palafollencs amb importants canvis per a la propera temporada.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics