URGENT

El regidor de cultura diu que a Bermán se’l va avisar tal i com s’havia quedat en el consell de cultura anterior.

Compartiu aquesta història

El titular de la cartera de cultura ha respost avui a la denuncia que ahir feia el regidor popular Óscar Bermán. Bermán assegurava ahir que les notificacions últimes del consell de cultura li havien arribat de forma incorrecte segons l’actuació habitual del consistori.
El regidor popular explicava que va ser convocat a un consell de cultura, on es debaten temes culturals amb representants polítics i entitats del municipi, a través d’un correu electrònic, mentre que sempre s’havia utilitzat la notificació presencial amb una carta que la policia local de PLF li feia arribar a casa.

El regidor de cultura, Xavier Dalmau, assegura que es va avisar a tots els components del consell, inclòs el regidor popular, a través del correu electrònic, ja que és la forma amb la que s’havia acordat en l’últim consell celebrat. Segons el regidor convergent, Bermán no assisteix als consells celebrats i per això desconeixia la nova forma de comunicacions.

Per a Dalmau aquesta nova forma de notificació descarrega de feina a la policia local del municipi, i s’alleugereix els tràmits de convocatòria.

El regidor de cultura, però assenyala que si Bermán només es fixa en les formalitats de notificacions és senyal que la feina de la regidoria està ben feta.

Dalmau, però assegura que es reunirà amb Bermán per tal de consensuar la forma de notificar-li les reunions del consell per tal d’arribar a un acord en comú.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics