URGENT

PLF viurà aquests dissabte la seva 1a jornada sobiranista organitzada per Esquerra.

Compartiu aquesta història

La secció local d’Esquerra Republicana de Palafolls ha organitzat per aquests proper 17 de maig una jornada reivindicativa i informativa sobre el sobiranisme català.

Aquestes jornades pretenen posar sobre la taula diferents arguments des de diferents punts de vista sobre la possibilitat del sobiranisme a Catalunya.

La jornada oferirà dues xerrades, la primera des d’una òptica més jurista amb Alfons López Tena, vocal del Consell General del Poder Judicial, a proposta de CiU, i una segona òptica econòmica i financera amb la xerrada d’Elisenda Paluzie, Professora de Teoria Econòmica a la Universitat de Barcelona i directora l’Observatori del Finançament de Catalunya .

Les xerrades es faran durant el matí, al MiD, de forma conjunta entre els dos ponents, i pretenen ser participatives i obertes a tothom qui ho vulgui ja que la intenció dels organitzadors és donar informació i alhora acabar amb molts tòpics, tal i com explica el secretari d’organització d’Esquerra a PLF, Francesc Alemany.

Enguany la jornada girarà entorn als conceptes econòmics i juristes, però la secció local d’esquerra assegura que en properes edicions es parlarà d’altres conceptes de l’independentisme català.

La 1a jornada sobiranista de PLF neix amb voluntat d’oferir cada any xerrades i altres activitats reivindicatives. Enguany, per exemple la jornada s’acompanyarà d’una fira de productes etiquetats en català, durant tota la jornada al voltant del MiD.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics