El consum elèctric de PLF creix l’any 2007 en un 4.2%

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 Segons es després d’una comparativa feta pública per Fecsa Endesa, el nostre municipi ha augmentat el seu consum elèctric en més de 2 milions i mig de KWH en l’any passat. Aquesta xifra suposa un increment del 4.2% del consum elèctric del nostre municipi. També cal destacar l’augment de la potencia a PLF en uns 2000 KWH.

Segons les dades facilitades per Fecsa Endesa, la companyia elèctrica ha pujat també en nombre de clients a PLF. Si l’any 2006 eren 4439, a finals del 2007 el nombre de clients ja es situa en 4589, 150 clients nous al municipi, amb un índex de creixement del 3.4% respecte l’any anterior.

El creixement de PLF es troba per sobre la mitjana comarca.
Al Maresme també ha crescut la demanada energètica en un 3.3% de la potència contractada. La Companyia també ha augmentat el nombre de clients, en uns 3000, que significa un creixement de l’1,6%. Les mateixes dades deixen palès que el consum elèctric també està augmentant. En aquest cas, d’un any a l’altre s’ha augmentat en 30 milions de KMH, un creixement aproximat de l’1,8%.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics