URGENT

El consum elèctric de PLF creix l’any 2007 en un 4.2%

Compartiu aquesta història

 Segons es després d’una comparativa feta pública per Fecsa Endesa, el nostre municipi ha augmentat el seu consum elèctric en més de 2 milions i mig de KWH en l’any passat. Aquesta xifra suposa un increment del 4.2% del consum elèctric del nostre municipi. També cal destacar l’augment de la potencia a PLF en uns 2000 KWH.

Segons les dades facilitades per Fecsa Endesa, la companyia elèctrica ha pujat també en nombre de clients a PLF. Si l’any 2006 eren 4439, a finals del 2007 el nombre de clients ja es situa en 4589, 150 clients nous al municipi, amb un índex de creixement del 3.4% respecte l’any anterior.

El creixement de PLF es troba per sobre la mitjana comarca.
Al Maresme també ha crescut la demanada energètica en un 3.3% de la potència contractada. La Companyia també ha augmentat el nombre de clients, en uns 3000, que significa un creixement de l’1,6%. Les mateixes dades deixen palès que el consum elèctric també està augmentant. En aquest cas, d’un any a l’altre s’ha augmentat en 30 milions de KMH, un creixement aproximat de l’1,8%.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics