URGENT

S’obra el termini de sol·licituds d’ajudes pel casal d’estiu, el menjador escolar i els llibres de text

Compartiu aquesta història

Des del passat dia 5 de maig i fins a finals de juny es poden presentar les sol·licituds pera aconseguir un seguit d’ajudes i subvencions gestionades des de l’Ajuntament del municipi.

Una d’aquestes ajudes són per el casal d’estiu i per els llibres de text pel proper curs escolar. Aquestes ajudes són tramitades directament per l’àrea de serveis socials de l’Ajuntament de PLF i cal presentar tota una sèrie de documentació, esposada al web del consistori. Entre d’altres requisits caldrà que els sol·licitants presentin el justificant d’ingressos d’aquests any 2008 o les despeses d’habitatge.

Una altre de les ajudes que es poden sol·licitar són les del menjador escolar, gestionades des del CCM. Per optar a aquestes ajudes cal no superar una renda familiar per membre de la unitat familiar igual o inferior a 3.518 € per persona i any.

Aquest còmput econòmic és inexcusable i no es tindran en compte les sol·licituds que es presentin que superin aquesta xifra.

Totes les sol·licituds per aquestes ajudes es tramiten des de l’Àrea de Serveis Personals de l’Ajuntament de PLF, on cal demanar cita prèvia. Per ampliar la informació d’aquestes ajudes i consultar els requisits podeu consultar el web municipal. www.palafolls.cat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics