URGENT

Mercè Rodoreda inspirarà diumenge la catifa de flors a PLF.

Compartiu aquesta història

Les tradicionals catifes de flors tornaran a ocupar el centre del nostre municipi al matí del proper diumenge. La tradició recuperada fa uns 4 anys es repeteix gràcies a l’esforç desinteressat d’un grup de palafollencs que treballen per tal de poder realitzar les catifes de corpus cada any.Demà dissabte el grup es reunirà davant del casal de la dona de PLF, per tal de preparar les flors que utilitzaran diumenge per fer la composició floral.
El centenari del naixement de Mercè Rodoreda, que es celebra enguany, serà el motiu de la catifa, que s’estendrà pel carrer major amb més envergadura que altres anys, com ha confirmat a aquesta emissora Beni Bauli, membre del grup organitzador.

La catifa estarà visible fins a la tarda i estarà confeccionada amb flors que gratuïtament han estat donades per dues empreses palafollenques dedicades a la flor i la catifa serà dibuixada per l’artista palafollenc Óscar Jiménez, qui ja s’ha encarregat de les últimes composicions de les catifes dels últims anys.

Tothom que ho vulgui pot col.laborar i ajudar en la confecció de la catifa tan dissabte com diumenge.

Per tal de fer les catifes el trànsit rodat al centre del municipi quedarà tallat el diumenge des de bon matí i fins que finalitzi l’exposició de les catifes a la tarda. En concret es tallarà el carrer Major, des de Pompeu Fabra i fins la plaça major i l’Av. Costa Brava des del carrer sindicat. En aquests carrers tampoc es podrà estacionar el vehicle ni deixar-lo aparcat el matí de diumenge.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics