URGENT

Demà es presenta a Blanes el llibre i el documental sobre Roberto Bolaños.

Compartiu aquesta història

Blanes serà la seu de la presentació del llibre Bolaño Salvage i del documental Bolaño Cercano, basats en la vida de l’escriptor xilè Roberto Bolaños. La tria de Blanes no és casual ja que l’escriptor va establir la seva residència a la població entre el 1986 i el 2003, any en el que va morir a l’edat de 50 anys.

En els actes de presentació del llibre i del documental hi intervindran Edmundo Paz Soldán, novel·lista, professor de la universitat de Cornell i coordinador de l’obra, Erik Haasnoot, director del documental, Joan Planells de la Fundació Àngel Planells i Olga Martínez Dasi de l’empresa editorial.
El llibre, que costa uns 24€ va acompanyat del documental, en gran part rodat a Blanes. A Bolaños Salvage, el llibre, es poden trobar textos de diferents escriptors propers a Bolaños.

La presentació es farà a la Fundació Planells a partir de les 8 del vespre.

També hi prendran part alguns autors del llibre i comptarà amb l’assistència de familiars de l’escriptor xilè.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics